Heb jij een puberhond en wil je met hem (of zijn gedrag) aan de slag dan bied ik hiervoor speciale privélessen aan, geheel gericht op jou, jouw puberhond en jullie situatie.

Voorheen gaf ik ook puberlessen in groepsverband maar ervaring heeft ondertussen geleerd dat eigenaren van puberhonden uiteenlopende vraagstukken hebben over hun puberhond. Van trekken en of uitvallen aan de lijn, opspringen en bijten in ledematen, tot niet meer terugkomen tijdens de losloopwandeling. Sommige vraagstukken zijn zo specifiek dat ze lastig zijn te behandelen in groepsverband.

Door middel van privélessen kan er veel gerichter gewerkt worden aan datgene wat voor jou en jouw puberhond belangrijk is. Hierdoor kan je sneller tot de kern komen.
Tijdens deze lessen kijken we uiteraard ook naar de lichaamstaal van jouw hond. Wat laat hij zien, waarom doet hij iets wel of niet?
Je krijgt inzicht in zijn motivaties en zijn gedrag maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Je zult zelf naast de lessen ook moeten oefenen.

"Als je weet hoe het moet, gaat het pas werken als je het ook doet!"

Heb je vragen hierover, neem dan hier contact met mij op.

Details

Privélessen locatie hondenschool bestaande uit 3 lessen:
1e les: intake en aan de slag, duur 60 minuten
2 vervolglessen, duur 45 minuten
Prijs € 125,-
Deze lessen worden verspreid over maximaal 3 maanden, dit om de continuïteit te kunnen waarborgen.
Na deze sessie van 3 lessen gaan we samen evalueren, hoe en wat verder.

Privéles thuis: € 55,- (60 minuten)
Ik werk binnen een straal van ongeveer 20 km rond Ees
Kilometervergoeding € 0,35 per km

Wanneer je een geplande afspraak binnen 36 uur voor aanvang annuleert, wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Inschrijven