Puberhonden - Hondenschool Chiboba

Puberhonden

doggies F5F5DC

Speciaal voor puberhonden

Heb jij een puberhond en wil je met hem (of zijn gedrag)  aan de slag dan bied ik hiervoor speciale individuele lessen aan.
Voorheen gaf ik ook puberlessen in groepsverband maar ervaring heeft ondertussen geleerd dat eigenaren van puberhonden uiteenlopende vraagstukken hebben over hun puberhond. Van trekken en of uitvallen aan de lijn, opspringen en bijten in ledematen, tot niet meer terugkomen tijdens de losloopwandeling. Sommige vraagstukken zijn zo specifiek dat ze lastig zijn op te lossen of te behandelen in groepsverband.
D.m.v. individuele lessen kan er veel gerichter  gewerkt worden aan datgene wat voor jou en jouw puberhond belangrijk is.
Hierdoor kan je veel sneller tot de kern komen, mits je uiteraard ook bereid bent om met de gegeven handvatten daadwerkelijk aan de slag te gaan. “Als je weet hoe het moet, gaat het pas werken als je het ook doet!”

Ook als jouw puberhond het lastig vind om aangelijnd met andere honden om te gaan dan kan ook daar aangewerkt worden door het inzetten van één van mijn eigen honden maar alles wel gedoseerd. Het moet voor zowel jouw hond als de mijne wel ok zijn.

Een sessie bestaat uit 3 lessen, de 1e les duurt 60 minuten en de 2 volgende lessen duren beide 45 minuten.
Jouw investering is € 125,-.
Na deze sessie van 3 lessen gaan we samen evalueren, hoe en wat verder.

Scroll naar top